Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Jan 31, 2011

Perempuan Mimpi Basah?

hy.. entri kali ni tokei na chite sal mimpi..sape2 yang tido slalu mimpi kan ? siap de ngigau ag uh..
so tokei na chite sal beberape tafsiran mimpi.. 

  • Mimpi rambut berjatuhan : Alamat kurang baik, akan bersedih hati.(so gunala anti-dandruff :P..ekeke)
  • Mimpi giginya tanggal sendiri (bagian yang atas) : Akan berduka cita, karena orang tua ditimpa kemalangan. (nauzubillah..pernah mimpi camni )
  • Mimpi gigi bagian bawah tanggal : Akan berduka cita, karena anak atau istrinya meninggal dunia. (nauzubillah)
  • Mimpi melihat anak-anak yang telanjang : Akan memperoleh kebahagiaan. (erk? adesss..pelik2 jek)
  • Mimpi makan daun seledri : Akan dicintai orang banyak (ni kompem terpengaruh wonderpet nih :P)
  • Mimpi rambutnya putih : Akan cepat beruntung dalam usaha dan akan berumur panjang (asenye kalo ambut putih makin tua..huu)
  • Okeh. yanh ni yang korang nak tau sangat kan.. PEREMPUAN MIMPI BASAH : Mungkin dia ghairah sangat nak kawen..lalalalalal *tokei akan continue wat entri ni ye..tunggu :D




so..ni la beberapa tafsiran mimpi yang tokei sendiri tak tau kesahihannye.. info ni tokei dapat dari satu web yang tokei sendiri pun maen klik-klik jek..
yang pentingnye..na tido basuh kaki..
jangan lupe baca doa tido dan ayatul Qursi..
dan kalo kita mimpi yang bukan2..kalo terjaga ..kita ludah (jgn ludah sampe kuar aliur lak) ke kiri dan ubah posisi tido tuh..de doa yang perlu dibaca ..
maaf la tokei lupa lar..
moga-moga tido kita lena..=)






notajari: saje wat gempak tajuk entri tu..laju je kome yek :P

4 komen kam0o:

Pendamba Mawar said...

samangat masuk..hehe
law mimpikan seseorang?

eik`S noName said...

mane xnampak pom fasal mimpi basah...hehehehhehe

nice entry...lau bgn tido tu...telan air liur...leh awek muda..info yg serius menjadi

Unknown said...

Tolong la macik, jgn la ubah2 simpulan/peribahasa, kiasan& pepatah, tu semua bahasa sastera= metafora, simili...kita x boleh guna sebagai ayat direct...

yunZatie said...

tenkiu pokcik tapi sy rasa sy x guna apa2 kiasan or peribahasa melainkan tu semua saya copy paste n sy credit disitu. btw tenkiu atas nasihat pokcik :)