Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Jan 27, 2012

Dia Masih Hidup Kau Masih Wujud

Salam Sejahtera untuk kamo.

Malam yang indah hari ni. Banyak tahi bintang berlumba lumba  jatuh. Anak anak muda still berjimba. Haih dunia dunia. Aiseh tetiba berpuitis. Kang kena cop mohor jiwang lagi. =.='. Ok so nak membebel apa lagi kali ni. *tarik muka seyes duduk penuh yakin.bajet consultant. puih.

Hari ni habes semua kawan lama aku kontek. Maklumla sedekad tak 'update' kredit. Tapi motif aku cerita ni bukan nak suruh kau mintak no fon aku.*pasan lagi. Seterek to the poin la kan n dalam contoh mudah. Katakan kau tetiba dapat message daripada member lama, balak lama, skandal lama, anak ayam lama or whoever, so apa perasaan kau ? 

Syiok ?
Sengih tak ingat dunia ?
Bikin panas ?
Meluat ?



Tak kesah lah apa pun perasaan kau time tu kau patut ada rasa bertuah sebab mereka mereka yang dah lama senyap tetiba tanya khabar kau. Maknanya mereka masih ingatkan kau semua. Wee~~*ok gedik  Walaupun kehadiran mereka kadang menimbulkan rasa yang kurang menyenangkan tapi kau patut bersyukur. Mereka still tahu kewujudan kau n kau otomatik tahu mereka masih hidup. Haha.

Kau jugak mesti flashback saat saat kau dengan mereka. Nak tak nak mesti kau akan teringat jugak. So aku nasihatkan jangan lupa ucapkan terima kasih dekat mereka yang masih ingat dekat kau. Okbai :)



notakaki : Bajet santai kau yunz. Tengs kawan yang tak lupakan saya :)

4 komen kam0o:

eik`S noName said...

sorry...pedih ase bace post nie...sorry..

chemay said...

kalau lah bekas kekasih yang tiba2 text.
memang rasa pelik sangat2 lahh.
=.=

kim heeruul said...

tengok keadaan nak rply or tak..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

kalu dpat msj dr my ex, tak trkejut..sbb dia slalu carik aku waktu dia susah, bila senang tak prnah ingat..