Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Nov 18, 2011

"Segmen Kreatif Bersama Pendambamawar"




Ehem ehem. exceli aku pun konpius dengan kepala hotak aku. Kenapa pulak aku nak join join segmen ni. Excuse me..bukan aku nak jadik femes hames kalau aku join segmen yang pendamba mawar buat ini. Aku pun tak pasti kenapa. N kompem lah si pendamba mawar ni pun pelik jugak. N yang lagi pelik aku tak minat spesis spesis bunga ni. Aku ni pendamba jejaka. Haha tak lawak .=.='

So first time aku join, aku tertarik sebab segmen ni nak kena buat dialog. Al maklumlah, aku ni berangan angan nak ganti tempat david teh'o'.. so malas panjang cerita


pendambamawar [pm] : ai ta kireww, u kene jugew uat uat majuk, kalau ta ai ta pulangkan dolly u *nada marah+ majuk


pendambajejaka [pj]      : yela yela..itew uat uat majuk..*dalam hati : aiseh, parok aku hari hari ceni.dem


lalalala..aku tak bersalah ye incik pendamba mawar. Bila lagi nak kenakan incik kan kan kan :P

9 komen kam0o:

Pendamba Mawar said...

wah mengambil kesempatan terhadap bos..:) mekasih PA join syg lebih cam ni..:)nantikan senarai blogger yang join

yunZatie said...

haha.mmg nk knakn bos je..

Diyana Ali said...

kesian PM . huhu


btw, saya join segmen ni juga . hehe . jom la datang :)

shazwan: said...

haha. cian PM. dr segmen yg sme :)

ascil.punye.lah said...

alahai comelnya kena buat2 merajuk.hihi.

Cik Ash said...

singgah dari segmen pm. kita pun join gak.. http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/11/segmen-kreatif-bersama-pendambamawar.html

Cik Asma BLuppy said...

tergeliat lidah baca dialog tu...=P

fierul said...

hahaha PM tkena dah . hehe ..

dtg dari segmen y sma :)