Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Apr 3, 2011

AYAT SIAPA LAGI STYLO!


titipan khas buat abang zam,*ewah..

"Abg zam yang perasan femes ni aku nak bgtau kau yang aku peminat  blog kau sampai hati kau tak folo aku  n aku memang  kesah sebab aku bukan macam aiman yang tak kesah dan aku  tak reti jadi cam kau  yang sindir sukati tak pikir orang n mesti kau rasa cam kenal ayat tu kan sebab memang aku saja cakap kau nya tagline yang mana niat aku saja nak bikin kau panas so kau  takkan lupa kat peminat kau yang setia  n dengan rasa rendah diri tetap mintak maap kalau ayat aku wat kau sakit hati  sebab aku cuma nak join contest kau"


ekeke..jgn marah ye encik abg zam. niatku cuma mahu join contest encik sahaja. menang ke tak tokey blog xkesah sebab tokey blog cma nk encik abg zam tau yang tokey blog suka cara penulisan dy n nak cakap CHAYO CHAYO !

notajari: masih naif dalam blog n nak menuntut ilmu dari mereka yang cool mcm en.abg zam ;))

2 komen kam0o:

Abang Zam said...

ouh! sangat appreciate..terima kasih! thangs loyal reader..:)

abang tangkap sinis ngn ayat contest itu..hahaha!

cun!

yunZ said...

ahahaha..thx jugak