Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Apr 10, 2011

Segmen Weh! : Kalau Aku Bukan Belogger


first thx to en.abg zam sebab kepala hotak dia memang bijak cari idea untuk isi masa lapang tokeyblog ni. ase- ase kalau haku bukan beloger mesti time sekarang haku tengah buang semua makanan yang kat dapur tu masuk dalam perut haku. maklumla azam nak menggempalkan badan tak tercapai lagi. lagipun tak baek zalim pada perut. kan kan kan? kalau tak pun mesti time sekarang haku tengah melatih kornea haku jadik lebih besar dengan mengadap tibi yang kadang kadang da tade siaran. maklum gak la umah haku tade nak astro astro ni. kalau haku tau xtvti bloggin' ni syiok kompem aku da join sejak aku da pandai menulis lagi. bukan hape sambil sambil tambah kawan leh gak haku cuci mata cari pakwe..haha.*mood gatai datang dah.

so kengkawan yang ase weekend tu bosan sheal..ley la join aktiviti yang pokcik zam selalu wat. tol x pokcik?

notajari: selalu bukak periuk nasik pukul 1230pagi ke atas. +_+'

5 komen kam0o:

Abang Zam said...

hehehe..abang zam lah..pokcik pulak dah..haha

thangs juin..nampaknye yunz ni dari contest hari tu dah follow up eh? good thing!

nanti abang rview ok? tak baik makan malam2..nanti tumbuh mata kat perut

haha!

yunZ said...

ekeke..pokcik gak.
kan yun da cakap dolu yang yun peminat setia blog incik..tarak ingat ka?

tak baik gak zalim kat perut kan?
haha.
thx yaw :)

aNiss :):) said...

terjah awk dari segmen abg zam =)

follow awk =)

Hanieqha said...

singgah dari segmen abg zam yang terfemes tuh yee..

:D

ANAK SITI SAERAH?!!
Mentaliti Masyarakat kita. (PANAS)

yunZ said...

thx anis & hanieqa :)