Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Jun 28, 2011

Bengang Kau buat Haku Riak Jap.

mo0d : panas + bangga = shit

 Hai jejaka n gades sekalian. Amacam hari korang rini. Tokey nye m0od da bercekelaru. Panas bai !..

Okeh. Tokey tau entri entri tokey tak sehowt se awesome or se gah bloggers yang lebih senior dari tokey. Ni entri yang tokey maksudkan. [ SINI ]

Tabik Hormat untuk SENIOR's'..

Folower tokey pun tak banyak. Sokey. Takda hal. Tokey sedar tak bape bagus lagi. Tapi damn ! Tak perlu la nak kopi ke tea ke milo ke. Ergh.. Tak letak link or credit pun takpe asal 'engkau' say thanx. Cukup. Bukan tokey mintak belanja makan pun. Sigh.

Sebab tu tokey wat Disable right click. Memang entri tokey tak bernilai beribu raban. Tup tup bila da tokey wat enable gini lak jadinye.. Adeii. En 'engkau', kita ni dalam family yang sama. Join group yang sama. Tak lari ke mana.

Mood tokey first usha entri tuh :

Pergh..!!---> TERKEZUT
Macam entri haku, ye dok ni ? ---> TAK PERCAYA
Aiseyh.. =.=' ---> BANGGA + BENGANG


Tokey bangga jugak der. ! BANGGA. even panas gak dalam hati ni.

Apapun kepada en 'engkau' jangan risau. Haku tak letak link 'engkau' dalam ni. Tapi maaflah haku mengadu kat yang lain. Eh, nape haku yang mintak maaf. Demm.

4 komen kam0o:

yunZ said...

pendamba : entri ilex la ni.jgn la baca nada panas. baca nada awesome wehhh. kan haku ckp haku bgga 2. btw ak respect senior2 haku cam kau

mr.kylephytrie said...

laa....aku pun senasib daa.....

yunZ said...

mr.k : haha. bangga x? seyes aku bangga. at lez entri haku de mkna.haha