Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Jun 9, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST

Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Jun, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Jun 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. Ajak minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag mereka di bawah gambar anda.

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? SILA TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)



ini SENYUMAN SAYE. :D






"dengan rasa jujur dan tulusnya ini senyuman saya yang SUPERB CERIA sebabnye saya suke lepak dekat top roof mall n rasa bebas giler. n the most important diz pixcha is taken by photographer ! Gile suke dow. n ramai yang cakap diz pixcha unique. thx dude. btw..aku memang minat mengsnap n disnap pixcha n hope dapat miliki dat camera yg photographer selalu guna. PHOTOGRAPHER IS STYLO DUDE..!"


meh weh kita join contest ni. kepada anda yang bertuah :



2 komen kam0o:

aremieroul said...

thnks tag saya..^^ tapi jejaka perasan comel niew dah join this contest..he3..

yunZ said...

ekeke..okeh2..