Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Sep 30, 2011

Aku Jakun Pusing Terengganu

Salam Sejahtera untuk kamu



Hai kawan. Dup dap dup dap nak tulis entri. Ewah. Di umumkan haku tak perlu nak simpan duit haku dekat cyber cafe lagi sebab nyawa haku dah kembali. Errr..i mean my berukben.

Pernah tak ampa rasa macam hidup sorang je dekat tempat baru. Takda sedara, takda kawan rapat n famili pulak jauh. Macam tu la haku rasa sekarang. Tambah tambah pulak bufday haku baru jek lepas. Rasa sunyi sangat. Sedih toksah duk kata lah. Sereyes. 

Entri sebelum ni pun salah satu perkara yang buat haku sedih. Tapi haku rasa Tuhan Maha Adil. DIA tukarkan kesedihan haku dengan nikmat yang haku rasa sekarang. Baideway 30 sept, haku keluar dengan family Pendamba Mawar  aka Bos. O yeah ! Tak kan tak kenal kot. Jejaka yang ramah dengan semua orang dekat Sahabat Blogger.

Nak tahu apa haku rasa. Yes haku tak rasa berseorangan kat sini. Memang malu. Sangat malu. Tapi family bos sangat seporting. Memang baik dow. Diorang temankan haku beli barang barang n bawak haku usha sekitar Terengganu. Aku jakun. Mengaku. Haha. pstt..bos manja kot dengan famili dia. Nak tunjuk bukti takda la pulak kan. Tak snap pitcha pun tadi..adess

Ouh ya. Bila haku bersalam n berpeluk dengan mak bos tadi, haku rasa sadis weh..Teringat mak haku.. Uwaaaa!!!! Nak balik. Kesian Sekian.


notajari : terima kasih daun keladi, saya sumpah malu tadi.

4 komen kam0o:

Umie Artoqiemie said...

alololo.. aku pun pernah masa aku study dulu.. sadis memanjang.. lelama kau akan rasa okay sebab dah de kawan.. chill dulu.. bawak relakssss.. tarik napas pepanjang ^^

Pendamba Mawar said...

sabar2.. next time kita kuar lagi... :) dont worry selagi nyawa bos masih berada dalam jasad ni, insyallah bos akan sentiasa cuba bantu pa kat tganu ni ea..jgan segan2 ngan family bos.buat cam family sendiri ea..:)

yunZatie said...

umie: tengs kawan :)

pendamba : huhu..malu lah.