Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Sep 24, 2011

Punca Awek Kau Menangis

Salam Sejahtera untuk kamo.


Ehem ehem. Dah lama haku tak kodek kodek belog haku ni. Dan haku pun tak pasti kalau ampa dok tertanya tanya mana haku bertapa. Ouh god, huntungle de internet free kat sini. Kalau tak mati kenan haku tak dapat online.

So tak payah hamek peduli pasal haku sebab kat sini haku nak habaq kat ampa

"kenapa tiba tiba awek ampa menangis tanpa sebab"

Hat lelaki kompem lah terpinga pingu bila tetiba awek ampa macam kena penyakit personality disorder. Tak buat salah tetiba awek sendiri menangis. Bila tanya kenapa tak nak pulak dijawab. Aiseh mengada rasa. So mungkin haku boleh share sikit sebab musabab nye la.

  1. Awek ampa sebenarnya ada plan lain yang dirancang dengan ampa. Konon sepraiz lah tu. Tapi tetiba ampa cakap ada hal. Ok fain.
  2. Awek ampa rasa masa tu dia tak ada sesiapa pun yang boleh bagi sokongan kat dia. Dia betul betul harap ampa. Tup tup ampa nak pergi tempat lain. Fain.
  3. Awek ampa nak dengar ucapan "sayang" ampa. Tunggu punya tunggu. Hampeh. Fain!
  4. Awek ampa nak ampa pandang dia usha segala jerawat or bulu hidung dia tapi ampa pandang tempat lain. Fain fain.
  5. Bila awek ampa kata dia ok then ampa bolayan lagi dia terasa. Sebenarnya dalam hati dia nak sangat ampa pujuk tapi leh wat dek pulak. Fain lah.
  6. Awek ampa mungkin rasa ragu ragu dengan keikhlasan ampa.
So, bila awek ampa menangis pandai pandai la ampa handel. Lagipun dia bukan hawek haku ye dok.


notajari : bila taktau makhluk seketul tu nak hupdet. Kambeng

5 komen kam0o:

yunZatie said...

huhu..betol la bos..xcaya try tanya awek bos

..cik gugu.. said...

ahahaha tp pnpm salu nanges sbb laki x pay attention kt dy ;)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

ca selalu nangis kat inchek abg sebab dia ilang..hehe..ade ke patot tido xbitau.. :P gurau jer..