Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Sep 7, 2011

Romantik Tak Kekasih Anda Bila..

Salam sejahtera untuk kamo.


Aku jatuh cinta lagi.


Ewah ewah intro kemain. Exceli tu salah satu lirik lagu la. Sape la nak kat haku yang comel lote ni *wah.puji diri.

Entri kali ni bukan entri jiwang bunga lawang ni. Cuma haku nak tanya pendapat ampa la yang tengah berkasih berpacaran ni. Maklum la haku single*promobebpromo.

Romantic tak pasangan tu kalau :

Gelaran manja
Selalunya orang yang berpacaran akan guna panggilan “hubby” “baby” “sayang” “ayang” n sebagainya lah. Tapi kalau pasangan tu guna gelaran “AKU” “ KAU” “SENGAL” “NGEK” manja tak? Haku rasa unik tuhhh.

Rindu merindu
Sikit sikit nak rindu sikit sikit nak melekat dengan ampa. Kalau pasangan yang ganas tu bila cakap rindu nak gelak nak ejek. Tak pernah sereyes. Kalau kapel lain kompem dah tacink. Nak harapkan pujian apatah lagi.

Helo helo
Setiap masa nak roger ampa. Kat mana, buat apa, da makan ke belum n etc. Mungkin ampa selesa dan tak kurang juga yang rimas.  Ada tak pasangan yang biarkan je kekasih dia buat apa sahaja. Tak payah nak roger. Yang penting pandai jaga diri.

Kelakar
Siapa yang tak mau kalau dapat kekasih yang kelakar dan jadi pak or mak lawak. Tiap saat nak gelak je. Tapi yang jadi masalahnya bila pasangan ampa dah tahap dewa kelakarnya. Bila datang mood jiwang ampa, konon nak la dengar kata kata romantic dia. Tapi lain pulak jadinya. Siap ampa yang jadi bahan. Memang sah siapa yang tak tahan boleh jadi mereng.

Mainkan gitar sambil nyanyi
Hat ni memang la romantic kan. *berangan jap. Kalau pasangan ampa dedikasi lagu  sambil alunkan nada yang jiwang kompem ampa cayaq cair abis. Tapi haku rasa ada la sesetengah pasangan yang bila main gitar boleh pulak stuck  masa tengah feeling. Lupa chord katanya. Demm.   


So, ampa rasa macam mana. Ampa lebih suka perhubungan yang santai macam ni atau suka yang romantic gegiler.?


Notajari : Jelez kawan haku dah bertunang. Sekian.

7 komen kam0o:

haikalblank said...

hahaha stuck masa main lagu tu normal r! baru belajar kot awek dah suruh buat video. HAHA

yunZ said...

haikal : tpi mcm cibek je sengalnyeeee

gadizgula said...

suka yg sengal jgk mcm kita... x yah nak jiwang sgt. tp setiap perbuatan yg sengal tu ade terselit romanticnya...

yunZ said...

ok la tu kalau sempat jugak romantiok tu na terselit..ada orang yang bila nak romantik macam kambeng je lawaknye

kim heeruul said...

cukup la kalo gf aku tu seorg yg kelakar..insyallah hubungan always happy..=)

yunZ said...

kim : awek lu korea..lu phm ke bla dy wat lawak

cik faten said...

saya suka yang selamber... heheheh...