Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Sep 14, 2011

Resume : Permohonan Menjadi Calon Suami

Salam sejahtera untuk semua.


Kali ni haku nak kongsi kat ampa cara nak wat resume bagi permohonan untuk jadi calon suami. Maaf la ye sebab tak sertakan sekali dengan cover letter. 

                                                        ***************************************

AMAT POJED BIN MATLI
Batu 2, Jalan Tanah Lalang,
98769, Tanah Mendap,
Malaysia.

010 76701001
Pojed_rock@yahoo.com

MATLAMAT KERJAYA
Membina hubungan yang diiktiraf dan sah disisi mak bapak serta penyumbang kepada peningkatan produktiviti rakyat.

MAKLUMAT PERIBADI

Nama Penuh               :           Amat Pojed Bin Matli
Tarikh lahir                   :           31 April 1985
No. K/P                        :           850431-00-1001
Warganegara              :           Malaysia

KEMAHIRAN
  • Mempunyai kemahiran memasak yang standing chef wan dan berdisiplin dalam pengurusan rumahtangga.
  • Mampu melaksanakan tugas sebagai suami idaman dan menjadi imam kepada keluarga.
  • Kemahiran mengaplikasikan subjek  sains bab ‘reproduction’

MAKLUMAT PENDIDIKAN
Institusi                           :           Universitas Waklu, Narathiwat.
Bidang Pengajian         :           Production Technology
Kelulusan                       :           Anugerah Dekan (CGPA 3.5)
Tamat                             :           April 2008

Institusi                           :           Sekolah  Menengah Rintis Bestari
Bidang Pengajian         :           Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)
Kelulusan                       :           Gred 1
Tamat                             :           November 2003

PENGALAMAN KERJA
Pengurus Pengeluaran dan Eksekutif Kualiti Produksi   – Global (M) Sdn.Bhd. (5years)
Part Time Chef – Hotel RokaVista (2years)




                                                    **************************


6 komen kam0o:

Nyamuk Terbang said...

live is so complecated nowadays

haha
kalau aku guna resume nie nk g interview leh x

Pendamba Mawar said...

law bos antar kat PA cam ni terima tak.hhaaha

Umie Artoqiemie said...

calon isteri takdak ? :P

apik pehe said...

aaa..kompem boleh dapat ker tu?hehehe

yunZatie said...

kawan2..maaf..da problem nak reply komen..ni baru boleh.maaf