Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Jul 25, 2011

Formula : xx + xx = LESBIAN

Holla gades sekalian J


Lesbian. Tak perlu diterangkan lagi sebab semua dah tahu. Semua da baligh kan. Pasangan lesbo ni susah kita nak detect sebabnya  bila kita tengok perempuan tu berpegangan tangan or bercium pipi antara mereka adalah perkara biasa. Kita anggap benda tu normal. Tapi kalau lelaki lain pulak. Pegang tangan je mula nak cakap gay.
chromosom tentukan jantina :)

Pasangan lesbian ni kita tak boleh nak agak. Muka awek tu cun gila tapi tup tup partner dengan kaum sejenis. Alah melepas. N partner dorang selalunya akan lebih berpewatakan n dressing macam lelaki. Ala ala tomboy gittew. So lagak tak ubah macam lelaki dan perempuan. Tapi tak semua tomboy is les okeh.

Lesbo ni kalau tinggal serumah n sebilik pun orang tak amik port punya. Tambah kalau dowang pandai kaver depan orang ramai. Kalau dah sekali dalam bilik tu jangan cakap la. Comolot, copipi, cotek pun kompem ada punya. Aksi stunt terpanas. Naked maybe.

korang boleh ?
Gelaran. Sorang si ‘abang’ n sorang lagi ‘ayang’ . tapi selalunya si ‘abang’ dorang lagi selesa panggil ‘sayang’, ‘b’ n something yang manja lah. Biasalah kalau perempuan panggil kawan perempuannya sayang pun orang lain anggap normal. So memang sangat susah nak detect lah.

Kalau dorang berdating pulak tak macam pasangan normal lain. Pasangan normal nak peluk depan orang ramai memang tak malu lah. Hatni rilek je. Siap boleh snap pitcha depan orang lagi. Normal. Tempat date selalunya pilih kedai makan, shopping complex. Simple.

haku ta pasti jantinanya =.='

Kenapa dorang pilih yang sejenis. Tahu je lah kan perempuan sifatnya bagaimana. Perempuan ni hati selembut softlan. Dorang lebih memahami kalau nak share something. Lebih caring n loving. Mungkin dorang pikir kalau kapel dengan lelaki sangat leceh. Mungkinlah.  Dorang pun ada rasa jelez. Dorang akan jelez bila partner dorang rapat dengan lelaki lain. Tapi dorang tak akan rasa jelez kalo partner dorang rapat dengan perempuan. Kenapa? Mungkin dorang takot pasangan dorang akan beralih arah kat lelaki tu.

So, jangan pulak lepas ni korang nampak gurl tu jalan pegang tangan korang kata les. Hadess.. naya je tokei yang wat entri ni kena belasah nanti.

9 komen kam0o:

Fazil Hamid said...

hmmm...mintak dijauhkan drpd keturunan...

Popoi said...

wahh,, hahaahaa~~ hebat!

Umie Artoqiemie said...

eww

skrg ni mmg terok bebeno la gejala lesbo kat m’sia.
muntah hijau aku.

yunZ said...

popoi "pe yg hebat?

umie : tau xpa..sadis kot

apik pehe said...

hehehe..apik pon pelik..naper kalo ppuan jalan memang gitu..hahaha

yunZ said...

apik pehe: wat guane..pmpn sntiasa perlukan perlindungan.:)

iemanizam said...

teringin nak cube ngorat golongan lesbo ni, test power..aha..leyh ke?

yunZ said...

try la..kot kot mau ka..hehe