Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Jul 10, 2011

Yeah. Buddiez Dah Naek !

Firstly.. Clap your hand for me..yea.. :)

Terima kasih untuk kengkawan yang sudi jengah, mengintip, stalk, lalu blog tokey ni.. Terharu rasa. Macih :) Tokey tak sangka sekarang kengkawan tokey da cecah angka ratus ! Memang la tak sebanyak kengkawan blog korang. Tapi ni buat tokey lagi semangat nak menari dan gerak kan jari ala street dance ni.

Okeh. Untuk kawan tokey yang dapat no bertuah ni..100.. thx a lot babe :)

Thanks untuk sis AreKish sebab jadik ahli club yang ke seratus .. yea ! :)

Nampaknya sis arekish ni memang korean addicted. Semua yang kaitan dengan belog dia semua korea lah. OUH.. Sangat comel jejaka itu.. pstt..tokey minat Lee Min Ho.. :) Sesapa yang suke giler dengan korea boleh la singgah site sis arekish ni..

Thanks again sis :)
Chuke gilew..gewdix jap


notajari : semangat ase nak tulis entri :)

2 komen kam0o:

Dea said...

wah..thniah2..:)

AreKish said...

GAMSAHAMNIDA , EONNIE !!! XD