Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Aug 5, 2011

Demi Dia Aku Sanggup

Salam.

Hari ini tokei nak promot belog kawan tokei. Bukan apa, dia ni selalu sangat memaksa tokei untuk mempemeskan diri beliau. Kahkahkah. Dia ni baru nak berjinak untuk membela seekor belog. Tapi bukan dia seorang sahaja yang akan merapu meraban dalam belog tu. Ini BELOG duo. Both of them akan berdansa dan bermanja bersama untuk hasilkan entri. Gatai.

Nak tau namanya ? Zati je. Tak tau lah kot kot dalam surat beranak nurse tu tertulis nama macam tu. Sian dia. Nama lebih kurang tokei tapi kompem lah tokei lagi sedap  dan ayu namanya..YUNZ.. *kasi besar lagi. Hat lagi sorang tu dia panggil  Akim.  Uish..nak kawan dengan retis jek.Cait. Si Akim ni pun ada belog sendiri. Depa ni site utagha punya. wee~~


So kalau korang tengah mencari calon bini yang mempunyai sifat keibuan, zati je pilihan hebat n mantop. *muka seyes. Nak promo akim tokei tak berapa kenal sangat.. Jangan risau depa masih solo *yeke?..lalalala
Jangan lupa na singgah BELOG depa nanti.



notajari : Ingat free ka? marrybrown la zati oi..kahkahkah.

6 komen kam0o:

Fazil Hamid said...

wah..dah jadi orang tengah pulak..

yunZ said...

hihi..nape nak tolong jugak ke ? wee~~

yunZ said...

hihi..tengs poi :)

Zati Je said...

aku dah agak! mst ada jugak 'keibuan' tu!!!! isk!!!!!!!!!!!!! meribrown xdak dlm prjanjian. :D

yunZ said...

lalalalalala..ku ta kesah. buwek