Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Aug 10, 2011

Perempuan Kaki Lelaki Setia ?

Hello gades macho dan jejaka lembut sekalian. :)

Setelah perah dan klorox hotak ni, tokei dapat la satu idea. TING ! Kali ni tokei nak cerita pasal aweks yang Kaki Lelaki. Bukan kaki dia berbulu macam lelaki..tak tak. Its like a gentle cool n brave aweks. Bukan jugak she like to play play dengan lelaki. Tapi COOL.. paham tak COOL.Selalunya khita dengar orang duk canang lelaki kaki pompuan lah, kasanova lah, buaya tembaga lah. Sian

Istilah macho orang guna dekat guys yang berani nak flirt flirt wink wink kat gades kan.. Bagi aweks yang COOL *macam ai dia akan flirt, wink n senyum dekat jejaka dulu. Bukan tanda dia ni tak malu. Tapi COOL..xpaham ke COOL. Tujuan cool girl ni buat macam tu sebab dia ni peramah n suka berkawan sebenarnya. Bukan play play lah. Kan gegel cantik kan ? Perempuan jenis ni suka mencari kawan baru n actually berkawan untuk pahami lelaki n mungkin juga sambil sambil cari calon. Muahaha. Bukan macam sesetengah guy nak tez market. Lalalalalala. Ouh niat yang suci ye gades gades. :D

Mungkin ada yang cakap gades ni murahan. Ouh tidak. Mereka setia.

So bagi jejaka berbulu kat luar nun ada nak pangkah ?



notajari : petang petang pegi playground.



6 komen kam0o:

Ai-Sis said...

macam pernah buat je entry ni.tak ingat dah ape tajuk dia.hehehe

yunZ said...

huu..ye ke? tak tiru yekk

kuntakinte said...

tetiba idea ilang..lain kali je la komen..

yunZ said...

kuntakinte..haha..ni komen la ni..adess

kim heeruul said...

kadang2 gugirl yg peramah ni boleh membuat kan org lain salah faham..^^
gua cool..

yunZ said...

ku cool ke der..wa x caya lah