Since the expressed ideas may challenge your views and may cause you mental harm, you agree that you shall defend, indemnify, and hold harmless the author against any and all demands, expenses, losses, and lawsuits that may arise in association with your visit. Leave now or read at your risk.

Aug 5, 2011

Perempuan Mimpi Basah Part 2

Hallu jejaka macho n awek cun sekalian :)

Entri ini adalah sambungan kepada ENTRI INI. Macam yang dah tokei cakap yang tokei akan continue buat entri ini. Setelah dikaji, bereksperimentasi , mengalami sendiri pengembaraan mimpi yang awesome nih, tokei akan gantikan tempat Dr. Ismail Thamby untuk kupas dan cincang isu ni. *eh tu pakar sakit tuan daa..


Mesti korang terpikir hade ke gades cantik dan comel seperti tokei ni alami mimpi basah? *okay. cukup puji diri sendiri :D Mestilah ade wehh. Sebab apa tokei boleh jawab dengan yakin? Sebab tokei pernah alami sendiri. Haha. Nak cerita jugak ke mimpi tu? Tak payahla. Nanti tak pasal korang batal puasa. Cuma kesimpulan yang tokei dapat dari mimpi tu adalah basah sebab kena jirus air. Demm.


Berdasarkan kajian yang dibuat.*cewah ada sesetengah perempuan yang akan alami mimpi basah. Macam mimpi kaum adam jugak. Cuma mungkin bezanya sama ada akan keluar cairan syahwat atau tidak dan yang pasti takde benda yang akan naik ye korang..*sengih sengih pulak yek 

Hal ini berdasarkan hadits Ummu Salim yang bertanya kepada Rasulullah Shallallahu 'alaihi wa sallam :

 "Wahai Rasulullah, apakah diwajibkan bagi seorang wanita untuk mandi jika ia bermimpi ?" Rasulullah Shallallahu 'alaihi wa sallam menjawab.

"Artinya : Ya, jika ia melihat air" Jadi jika mimpi itu menyebabkan keluar air maka wajib baginya untuk mandi.

Bukan bermakna perempuan mimpi basah si dia terlalu inginkan layanan tu. Mungkin sebab....*sebab ape ye ? So lepas ni korang jangan pelik kalau dengar perempuan mimpi basah okeh. Kesian Sekian dari Dr.Yun. *bagi balik seat dr.ismail thamby.








notajari : naseb baik tak payah mandi wajib. erkk kantoi. =.='

14 komen kam0o:

Ku Azhar said...

aiyook!!! gambar ape nie!! hehehe

eiqonenazzmiey said...

untonglaa x yah mndi wajib..hahah

Popoi said...

aiyoyo,, hehehhehe ^_^ yunz ke nie?? ahhahaha

I do I need Iman said...

hahahha comel je cerita.
hhah dulu dulu pnah laa. skg dah xde. wakkaka

yunZ said...

ku : aiyokkk

wan:untong sangat haku

poi : yun la ni..weee..tengs

iman : ouh..bez x? hehe

eik`S noName said...

har har...ade ekk???baru tau...hik3
wow sensor gler gambar, kne kejam mata sambil membaca nie..kurus pahala puasa...hik3

btw, nice info lor/....nnt buat entry yunz mimpi ape lak ea....kahakahahaha

kantoi

FraNcKr FiRdauS said...

x leh belah part yg x de bende naik, huhuhuhu

yunZ said...

eik : haha..mimpi baik baik je..manesss je


franck : huhu..xde pisau nak belah

Saiazuan said...

1st time aku dgr mcm ni.. huhu

kuntakinte said...

rerajin la tukar cadar k

yunZ said...

saiazuan : huhu..tapi ini bukan yang pertama bagi haku..lalalala

kuntakinte : hahahaha..dalam makna

umie : eh eh..yun tolong gantikan..boley gitu ?

pendamba : huhu..xda idea nak komen ke bang

angah : lalalalala :P